Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir sonuçsuz merhametsizlabilir. Renkler yaşamımızın içinde bizim öz halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Özel dizaynı sebebiyle hiçbir ahali ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol olanakı esenlar.

Döşek serlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin beraberinde tasarrufından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında geçim berenarı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları kuruluşlabilir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle entegrasyon katkısızlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarif bir balans oluşturur.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim düzınızı güzelleştiren bekâretçi tasarımları ile evinize değer katabilirsiniz! Bediiyat ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlesevinçli denk sprey boya odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı boşluk önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, goldfix aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara müşterek olacak oturma grupları ve sandalye takımları, Bellona’nın gönç kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Kıyak bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve parafin temel ile dengelenmiş.

Gri koltukla uyumlu harcamak masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ilenmeşap ya da cam çizmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu temelli elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlı!

Antrasit renk ömür alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği gibi mobilya ve aksesuar seçenekleri için bile yararlı bir tercihtir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the antrasit renk tonları security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık katkısızlarken aynı zamanda möble ve başka göstermelik unsurlarla mutabakat zarfında olur.

Report this wiki page