antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, münhal gri tonlarından biridir. Bu renk son kerte modadır. Özellikle mağaza ve döşek odası dekorasyonu ile giyinme odası muhtevain tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve suret galerisini kötüdaki irtibatdan görebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sebebiyle autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Istikrar gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasavvurına modern bir çekicilik tren.

Aşhane tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta münezzeh ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda peyda gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolayca kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü esenlar. Möble ve goldfix aksesuarlarda antrasit renklerini istimal etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını katkısızlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol yardımıyla hariçarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Gayrı renklerle kolayca düzen sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler tesis etmek bâtınin bile uygundur.

Her dilde sırasıyla adidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz mobil bir saha yaratmanız hesabına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda mevki aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Konut dekorunda griye yakışan renkler arasında şüphesiz asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah nesil dekorasyonu goldfix yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kabil renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans antrasit renk tonları oluşturmanız olabilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, evin atmosferine ayrımlılık şimendifer. Başka renklerle akort içre kullanılabilir. Güneş kayran bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit tonları farklı dekoratif unsurlarla kolay akort sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına yapmacık ve hamam bir ortam katar.

Report this wiki page